De behandeling

De behandeling bestaat uit het corrigeren van gewrichten die “vast” zitten. Je kunt het zien als een moertje dat is vastgeroest, geef je daar een kleine tik tegen dan komt hij weer los en is hij weer beter te gebruiken.

Zo gaat het met gewrichten ook; maak je ze los dan worden ze weer soepel en kun je ze beter gebruiken. Bovendien neemt dan ook de pijn af, waardoor je makkelijker kunt bewegen. Een chiropractor behandelt veelal rug- en nekklachten, maar ook klachten die uit rug en nek voortkomen zoals hoofdpijn, ischias, hernia’s en pijn in armen en benen.

Slijtageklachten

Er komen ook veel mensen met slijtageklachten bij de chiropractor. Ondanks dat de slijtage niet is op te lossen, is er wel veel winst te behalen wat betreft beweeglijkheid en pijnklachten.

Alle leeftijden

Behandeling is op alle leeftijden mogelijk en wordt aangepast aan elke afzonderlijke patiënt. Dit gebeurt door een uitgebreid intake gesprek, onderzoek en evaluatie. Als chiropractoren vinden we het erg belangrijk dat we een goed beeld van de patiënt hebben, zodat we kunnen inschatten of de patiënt bij ons kan worden behandeld of wellicht meer baat heeft bij een andere behandeling.

Scroll naar boven