Contact

Heeft u vragen? Wilt u weten of een behandeling door een chiropractor kan helpen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Contactgegevens Wijchen

Contactgegevens Druten

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EINDEJAAR

Wijchen

Druten

Openingstijden Wijchen

Openingstijden Druten

Contactformulier

Annuleren afspraak

Behandelafspraken die niet nagekomen (kunnen) worden, dienen uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch, via voicemail of per e-mail geannuleerd te worden. Behandelafspraak die plaatsvinden binnen 24 uur na het maken van de betreffende behandelafspraak, dienen zo spoedig mogelijk geannuleerd te worden indien deze niet nagekomen (kunnen) worden. Bij het niet of niet tijdig annuleren van een afspraak, behoudt Chiropractie Wijchen-Druten zich het recht voor het volledige tarief van de voorgenomen behandeling in rekening te brengen. U ontvangt hiervan een factuur.

Vragen/opmerkingen

Heeft u vragen over de behandeling of onze praktijk, aarzelt u dan niet om deze te stellen aan onze medewerkers. Zij zullen er alles aan doen om uw behandeling optimaal te laten verlopen.

Heeft u een opmerking over een van onze therapeuten dan kunt u te allen tijde contact opnemen met de praktijkeigenaren; vraagt u dan naar Rianne of Arnold Steeg-Janssen. Mocht u er toch onverhoopt met ons niet uitkomen dan verwijzen wij u naar de klachtenprocedure van de NCA.

Scroll naar boven