Onze chiropractoren zijn geregistreerd bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en
lid van de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA).

Chiropractoren

Chiropractor Rianne Steeg-Janssen

C.E. (Rianne) Steeg-Janssen D.C.

Mijn naam is Rianne Steeg-Janssen, geboren in Boven-Leeuwen. Na mijn VWO aan het Pax Christi College in Druten ben ik in 1992 chiropractie gaan studeren aan het AECC in Engeland.

Na mijn studie heb ik in verschillende praktijken gewerkt. In 2000 heb ik samen met mijn man Arnold Chiropractie Wijchen opgezet en in 2009 is er een 2e vestiging geopend; Chiropractie Druten. Wat ik erg leuk vind aan chiropractie is dat we mensen van alle leeftijden behandelen. Het optimaliseren van de functie van de rug geeft op elke leeftijd veel voordeel, maar vereist uiteraard verschillende technieken, kennis en benadering. Dit maakt ons vak oneindig interessant en afwisselend.

Chiropractor Douwe Enserink

D.J.D. (Douwe) Enserink D.C.

Mijn naam is Douwe Enserink. Ik ben opgegroeid in Utrecht. Na het VWO heb ik een jaar door Australië gereisd. Hierna ben ik Fysiotherapie gaan studeren.

Na het afronden van mijn studie heb ik enkele jaren als fysiotherapeut gewerkt. Gedurende deze tijd heb ik in de wintermaanden snowboardles gegeven in Oostenrijk. Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik mij ook gaan interesseren in chiropractie. De goede resultaten die met chiropractie behaald werden hebben mij enthousiast gemaakt voor het vak. Ik besloot zodoende chiropractie te gaan studeren. Sinds 2011 maak ik deel uit van het geweldige team van Chiropractie Wijchen-Druten.

Chiropractor Gemma van Aar

G.R. (Gemma) van Aar D.C.

Mijn naam is Gemma van Aar. Na het afronden van het VWO in Nijmegen ben ik naar Wales vertrokken om aan het Welsh Institute of Chiropractic te gaan studeren.

Ik heb deze keuze gemaakt nadat ik in mijn tienerjaren veel baat heb gehad bij chiropractie. Na een leuke en leerzame tijd in Wales ben ik teruggekeerd naar Nederland en na een jaar ervaring te hebben opgedaan in Zuid Limburg ben ik nu terug in Nijmegen. De vooruitgang die we kunnen bereiken met chiropractie voor onze patiënten maakt ons beroep erg uitdagend en interessant.

Chiropractor Renske Versloot

R. (Renske) Versloot D.C.

Mijn naam is Renske Versloot en ik ben opgegroeid in Duiven. In 2013 ben ik vertrokken naar Engeland voor mijn studie aan het Anglo European College of Chiropractic.

In Bournemouth heb ik in het kader van mijn studie o.a. een rugbyteam begeleid. Om optimaal te kunnen functioneren in het dagelijks leven is het van groot belang dat de wervelkolom en gewrichten goed kunnen bewegen en dat spieren vrij zijn van onnodige spanningen. Mensen van alle leeftijden kunnen hiervan profiteren.