Hoofdpijn, rugklachten, nekklachten? Een behandeling door onze chiropractor kan uw klachten verhelpen of verminderen

Wat moet je doen als je migraine hebt?

Er bestaan verschillende soorten hoofdpijn met verschillende mogelijke oorzaken, zoals spanningshoofdpijn of migraine. 20% van de Nederlandse bevolking heeft wekelijks hoofdpijn. 

Migraine is meer dan een heftige hoofdpijn en is voor een gedeelte erfelijk. Migraine kan een oorsprong hebben in de gewrichten of de spieren van de nek en de schedelrand. Migraine kan echter ook andere oorzaken hebben.

Een chiropractor kan samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten om te kijken of er mogelijkheden zijn om de migraine aanvallen te verlichten.

Snel af van uw hoofdpijnklachten! Chiropractiepraktijken in Druten en Wijchen

Een chiropractor kan kijken naar mogelijkheden om jouw migraine aanvallen te verlichten

Er is helaas niet één specifieke behandeling die voor iedereen met migraine toepasbaar is. Een chiropractor zal dus eerst onderzoek moeten doen en vragen moeten stellen. Er wordt gekeken naar de functionaliteit van de wervelkolom, maar ook het kaakgewricht en wellicht nog andere triggers.

Chiropractie is een geneeswijze die is gespecialiseerd in het functioneren van gewrichten, spieren en zenuwen. Vooral de rug en de nek spelen hierbij een grote rol. Door de rug en nek lopen namelijk alle zenuwen naar de rest van het lichaam. Functioneert de rug niet goed dan heeft dit effect op de zenuwen in de rug en daarmee op de rest van het lichaam. 

De chiropractor is een expert op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. De chiropractor past druktechnieken toe die als doel hebben om blokkades en storingen op te heffen, zodat spieren, wervels en zenuwen weer goed kunnen functioneren.

Maak een afspraak!

Geen verwijzing nodig

Maak zonder tussenkomst van de huisarts een afspraak voor jouw behandeling.

Vergoeding verzekering

Met een aanvullende verzekering wordt jouw behandeling vrijwel zeker vergoed.

Geen wachtlijst

Als je vandaag contact met ons opneemt kun je op korte termijn terecht.

Scroll naar boven