Hoofdpijn, rugklachten, nekklachten? Een behandeling door onze chiropractor kan uw klachten verhelpen of verminderen

Wat moet je doen als je lage rugpijn hebt?

Lage rugpijn komt veel voor. Het kan er opeens zijn of langzaam steeds iets erger worden. Het kan een zeurende pijn zijn, maar ook een heel heftige pijn.

Bepaalde bewegingen kunnen vaak meer pijn geven. Toch is het belangrijk om zoveel mogelijk te blijven bewegen, anders wordt de rug stijf. Met bewegen kun je niets stuk maken in de rug.

Wandelen, fietsen en zwemmen kunnen helpen jouw lichaam sterker en soepeler te maken. Ga na een kwartier zitten even staan of lopen.

Een chiropractor kan samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten. De meeste rugklachten zijn goed te behandelen.

Snel af van uw rugklachten! Chiropractiepraktijken in Druten en Wijchen

Een chiropractor kan jouw lage rugklachten verhelpen of verminderen

Lage rugklachten worden vaak veroorzaakt door een slechte houding, veel tillen, veel stress, lang autorijden of te weinig lichaamsbeweging. 

Chiropractie is een geneeswijze die is gespecialiseerd in het functioneren van gewrichten, spieren en zenuwen. Vooral de rug en de nek spelen hierbij een grote rol. Door de rug en nek lopen namelijk alle zenuwen naar de rest van het lichaam. Functioneert de rug niet goed dan heeft dit effect op de zenuwen in de rug en daarmee op de rest van het lichaam. 

De chiropractor is een expert op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. De chiropractor past druktechnieken toe die als doel hebben om blokkades en storingen op te heffen, zodat spieren, wervels en zenuwen weer goed kunnen functioneren.

Maak een afspraak!

Geen verwijzing nodig

Maak zonder tussenkomst van de huisarts een afspraak voor jouw behandeling.

Vergoeding verzekering

Met een aanvullende verzekering wordt jouw behandeling vrijwel zeker vergoed.

Geen wachtlijst

Als je vandaag contact met ons opneemt kun je op korte termijn terecht.

Scroll naar boven