Hoofdpijn, rugklachten, nekklachten? Een behandeling door onze chiropractor kan uw klachten verhelpen of verminderen

Hoe kom je zo snel mogelijk van
nekklachten af?

Nekklachten kunnen erg hinderlijk zijn. Pijn in de nek kan komen door bijvoorbeeld een verrekte spier of stress. Andere mogelijke oorzaken zijn artrose, botontkalking of een nekhernia, maar soms is de oorzaak niet helemaal duidelijk.

De spieren in de nek kunnen hard en stijf zijn waardoor het lijkt alsof de nek vastzit. Toch is het belangrijk om te blijven bewegen, probeer voorzichtig met je nek te oefenen. Ook warmte (bijvoorbeeld een crème, infrarood lamp of warme douche) op de pijnlijke plek kan verlichting geven.

Een chiropractor kan samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten. De meeste nekklachten zijn goed te behandelen.

Snel af van uw nekklachten! Chiropractiepraktijken in Wijchen en Druten

Een chiropractor kan jouw nekklachten verhelpen of verminderen

Nekklachten worden vaak veroorzaakt door een verkeerde houding achter je bureau of computer, verkeerde houding bij gebruik van je mobiele telefoon, whiplashklachten na een ongeval of slijtage. Nekklachten kunnen ook gepaard gaan met duizeligheid, hoofdpijn en uitstralende pijn naar de armen.

Chiropractie is een geneeswijze die is gespecialiseerd in het functioneren van gewrichten, spieren en zenuwen. Vooral de rug en de nek spelen hierbij een grote rol. Door de rug en nek lopen namelijk alle zenuwen naar de rest van het lichaam. Functioneert de rug niet goed dan heeft dit effect op de zenuwen in de rug en daarmee op de rest van het lichaam. 

De chiropractor is een expert op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. De chiropractor past druktechnieken toe die als doel hebben om blokkades en storingen op te heffen, zodat spieren, wervels en zenuwen weer goed kunnen functioneren.

Maak een afspraak!

Geen verwijzing nodig

Maak zonder tussenkomst van de huisarts een afspraak voor jouw behandeling.

Vergoeding verzekering

Met een aanvullende verzekering wordt jouw behandeling vrijwel zeker vergoed.

Geen wachtlijst

Als je vandaag contact met ons opneemt kun je op korte termijn terecht.

Scroll naar boven