Hoofdpijn, rugklachten, nekklachten? Een behandeling door onze chiropractor kan uw klachten verhelpen of verminderen

Hoe kom je zo snel mogelijk van
hoofdpijn af?

20% van de Nederlandse bevolking heeft wekelijks hoofdpijn. Hoofdpijn is dus een veel voorkomend probleem. Er bestaan verschillende soorten hoofdpijn met verschillende mogelijke oorzaken, zoals spanningshoofdpijn of migraine.

Hoofdpijn heeft vaak een oorsprong in de gewrichten of de spieren van de nek en de schedelrand. Daarom gaan nekklachten vaak gepaard met hoofdpijnklachten. Hoofdpijn kan echter ook andere oorzaken hebben.

Een chiropractor kan samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten. De meeste soorten hoofdpijn zijn goed te behandelen.

Snel af van uw hoofdpijnklachten! Chiropractiepraktijken in Druten en Wijchen

Een chiropractor kan jouw hoofdpijn klachten verhelpen of verminderen

Een chiropractor kan zorgen dat jouw wervelkolom zo goed mogelijk functioneert zodat de klachten verminderen. Hoofdpijn komt vaak vanuit de nek of schedelrand. Door een verkeerde houding achter je bureau of computer, verkeerde houding bij gebruik van je mobiele telefoon, whiplashklachten na een ongeval of slijtage kun je last krijgen van hoofdpijn. 

Chiropractie is een geneeswijze die is gespecialiseerd in het functioneren van gewrichten, spieren en zenuwen. Vooral de rug en de nek spelen hierbij een grote rol. Door de rug en nek lopen namelijk alle zenuwen naar de rest van het lichaam. Functioneert de rug niet goed dan heeft dit effect op de zenuwen in de rug en daarmee op de rest van het lichaam. 

De chiropractor is een expert op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. De chiropractor past druktechnieken toe die als doel hebben om blokkades en storingen op te heffen, zodat spieren, wervels en zenuwen weer goed kunnen functioneren.

Maak een afspraak!

Geen verwijzing nodig

Maak zonder tussenkomst van de huisarts een afspraak voor jouw behandeling.

Vergoeding verzekering

Met een aanvullende verzekering wordt jouw behandeling vrijwel zeker vergoed.

Geen wachtlijst

Als je vandaag contact met ons opneemt kun je op korte termijn terecht.

Scroll naar boven